La Casa de l' Escrivà | Tel. y Fax +34 933 716 011 |alqueriasoler@telefonica.net
Apartaments amb Encant
L' Hort
1 Habitació Doble
La Senyoria
2 Habitacions Dobles
El Celler
2 Habitacions
El Cantó
1 Habitació Doble

Pages

La Casa i els seus servicis

A escasos metres del carrer Major, La Casa de l'Escrivà es troba en una zona apartada i molt tranquila del poble. Des de la casa es pot accedir fàcilment al nucli de Relleu (plaça, esglèsia, farmàcia, cafeteries, tendes...), als antics molins fariners, al riu Amadorio, a l'antic safareig del poble, al Museu de Relleu, al peu dels camins que porten a l'Ermita de Sant Albert i al Castell Àrab i a la Piscina Municipal, i a l'Aula de Natura, que s'inaugurarà properament.
La Casa de l'Escrivà és una edificació aïllada. En el seu costat oest es troba la zona ajardinada i la façana principal està oberta a la Plaça Magistrado Soler, també coneguda com a Placeta Senyoria. L’acces als apartaments és pel carrer Les Moreres.
La Casa consta de 4 plantes: l’ Àtic, la Primera Planta, la Planta Baixa i el Semisotan, amb un total de 1.100 metres quadrats. Els apartaments La Senyoria, L'Hort i El Cantó es troben a la Primera Planta. L’apartament El Celler es troba al Semisotan. En el futur s’habilitaran més apartaments a les altres plantes.
Tots els apartaments són exteriors i molt lluminosos. Les cuines estan totalment equipades (vaixella, parament, frigorífic, forn, microones, rentavaixelles). Tots els apartaments disposen de llençols i tovalloles.
A l’Àtic es troba el servici comú de bogaderia, assecat i planxa.

 

 

Història de la familia

Relleu

TARIFES I OFERTES

CONTACtE