La Casa de l' Escrivà | Tel. y Fax +34 933 716 011 |alqueriasoler@telefonica.net
Apartaments amb Encant
L' Hort
1 Habitació Doble
La Senyoria
2 Habitacions Dobles
El Celler
2 Habitacions
El Cantó
1 Habitació Doble

Pages

Conèixer Relleu

 

Esglèsia de Sant Jaume Apòstol
Situada a la plaça Major, erigida en el segle XVII sobre l’antic cementeri, reconstruida en 1931, les seues campanes són les més antigues de la zona; altar major de la nau principal Sant Jaume i els Sants Cosme i Damià; capella de la Mare de Deu del Miracle construida en el segle XVIII.
Casa Consistorial
El permís per construir-la va demanar-se al Rei Carles III en 1787 i va ser concedit sis anys despres per Carles IV; actualment alberga el Museu de Relleu havent constituit la seu de l’Ajuntament anteriorment.
Castell Construcció defensiva d’època islàmica, declarada BIC del Patrimoni Històric Espanyol en 2001.
Ermita de Sant Albert Camins Via Crucis
Pantà de Relleu Acabat en 1776 sota el regnat de Carles III, el Rei Il·lustrat, presa de tipus volta-arc, en desús però en procés de restauració
La Patà de Sant Jaume
A la llera del riu Amadorio es troba esta petjada de peu marcada sobre la roca, Segons la llegenda, el seu origen s’atribuix a una visita de l'apòstol.
Cases Senyorials Senabre, Senyoria, Gonzalo, etc.
Safareig de Relleu
Relleu conserva l'antic safareig del poble aixó com aqüeductes, molins, basses, abrics rupestres (coves) i restes íberes, romanes i àrabs.

El seu paisatge és agreste i monumental, conservant una atmòsfera neta que permet apreciar durant el dia els menors detalls a la llunyania i un munt d'estels durant la nit. La flora i la fauna pròpies del clima sorprenen en els abancalats impressionants d'èpoques llunyanes.

 

 

Història de la familia

Relleu

TARIFES I OFERTES

CONTACtE