La Casa de l' Escrivà | Tel. y Fax +34 933 716 011 |alqueriasoler@telefonica.net
Apartaments amb Encant
L' Hort
1 Habitació Doble
La Senyoria
2 Habitacions Dobles
El Celler
2 Habitacions
El Cantó
1 Habitació Doble

Pages

Benvingut a La Casa de l' Escrivà!
Apartaments amb encant

 

A Casa de l’Escrivà trobarà la combinació de modernitat i tradició per a una escapa de descans i tranquilitat, en familia, en parella o entre amics. Disfruti del bon gust i el confort en el seu ambient acollidor. Casa Escrivá està situada al nucli urbà del poble de Relleu, a 20 minuts de les platges de la Costa Blanca i en l’ incomparable entorn del bell i abrupte paisatge de la zona.

Deixi’s contagiar per la serenitat de l’agradable i solejat clima llevantí, les fresques i estrellades nits d’estiu, l’aire de muntanya de l’hivern. Participi de la vida del poble, del caràcter familiar dels seus habitants, del seu esperit festiu, de l’amabilitat del petit comerç, de la cultura del passeig i la tapa autòctona. Descobrixca els seus carrers, el seu patrimoni i les seues instal·lacions (piscina, fútbol, frontó...), la seua agenda d’activitats i els servicis oferits pel municipi.

Descobrixca l’activitat agrícola de la zona, on perviu l’herencia àrab dels cultius aterrassats (bancals), d’una gran varietat d’arbres fruiters, recorreguent la terra a peu o en bicicleta, fins al pantà, faça excursions al poblat íber i tot tipus d’activitats d’oci en contacte directe amb la natura.
És el regal ideal per a vosté i també per als seus estimats.

Regalis i reagli una estada a Casa de l’Escrivà.

 

 

 

Història de la familia

Relleu

TARIFES I OFERTES

CONTACtE