La Casa de l' Escrivà | Tel. y Fax +34 933 716 011 |alqueriasoler@telefonica.net
Apartaments amb Encant
L' Hort
1 Habitació Doble
La Senyoria
2 Habitacions Dobles
El Celler
2 Habitacions
El Cantó
1 Habitació Doble

Pages

La Casa Rural

 

La Casa de l' Escrivà, amb més de 100 anys d’antiguitat, ha estat restaurada preservant el seu caràcter original, conservant la seua estructura, la seua façana, les seues parets de pedra natural, les seues imponents columnes visibles al semisotan (una innovació en el seu moment del Mestre d’obra responsable de la construcció), les seues bigues de fusta i els tirants en els tensors de l’àtic (antic palomar), les seues portes i porticons, el seu mobiliari, i detalls com l’arc del molí al semisòtan o l’espillera (mirilla d’escopetes per a defendre’s dels assalts del bandolerisme propi de l’època) a l’apartament El Cantó.

Des de tots els apartaments de la casa pot disfrutar-se de l’ombra de les acàcies i la vista als fruiters que la rodejen, de la llum del sol i de les vistes a l’Ermita i al Castell. Totes les estances s’han adaptat a les necessitats actuals, cuidant els seus acabats i se n’ha mantingut el seu esperit, amb els seus amplis interiors i la seua decoració exclusiva.

La casa va ser una notaria i va estar sempre vinculada a la vida del poble.
En aquell temps, el mestre d’ofici firmaba una de les teuels de l’encàrreg que se li feia, i aixina, durant la reforma del teulat, ha pogut trobar-se la firma manuscrita de la fàbrica de teules "Teular" en una d’elles. També s’ha conservat el segell de la fàbrica de mobles de Valencia en alguns d’ells, que varen esser comprats a un tal Albiol, amic de la familia. Les tines de l’antigua l’ antic celler ens transporten al temps en que allí podien trobar-se vi, oli, llonganissa, conills, palomes.

 

Història de la familia

Relleu

TARIFES I OFERTES

CONTACtE